Home Bezoek Schilderworkshops

Schilderworkshops

Zelf een bordje of tegel schilderen

Ontdek hoe het wereldberoemde Delfts Blauw wordt gemaakt en creëer een eigen kunstwerk voor thuis. Kies een tegeltje of een bordje en ervaar zelf het ambacht van Delfts Blauw schilderen. De schilderworkshops vinden iedere dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag plaats om 14:00 uur. De schilderworkshops zijn online te reserveren tot en met 26 personen en duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Wil je met meer dan 26 mensen een schilderworkshop doen, neem dan contact op met events@royaldelft.com.

Tegel workshop

Prijs € 37,50 p.p.

Jouw eigen tegeltjeswijsheid schilderen? Tijdens de tegel schilderworkshop kan het! Op zoek naar inspiratie? Kies dan één van de Royal Delft decoraties voor op het tegeltje. Je schildert een tegeltje met de traditionele zwarte verf. Bij het afbakken verandert de kleur in het bekende Delfts Blauw. Je kan het tegeltje na ongeveer 2 weken ophalen of we versturen het naar jouw huisadres. Verzendkosten zijn nog niet inbegrepen in de prijs en de workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

DIY workshop

Prijs € 32,50 p.p.

Deze workshop verschilt van de reguliere tegelworkshop omdat er in deze workshop gebruik wordt gemaakt van blauwe verf. Hierdoor kan je jouw tegel direct mee naar huis nemen aan het einde van de workshop. Je kan reserveren middels onderstaande button (N.B. excl. entree), de workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.