Home Algemene voorwaarden Bezoek Arrangementen

Arrangementen

Stel zelf uw dagje uit samen met onderstaande arrangementen. U kunt een bezoek aan Royal Delft zo beknopt of uitgebreid maken als u wilt. Enkel een bezoek aan het museum en de fabriek met een audiotour of er een volledig dagje uit van maken met alles erop en eraan, er zijn allerlei mogelijkheden. Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Alle door u samengestelde arrangementen dienen van tevoren gereserveerd te worden. Dat kan online via onderstaande knoppen of door een e-mail te sturen naar events@royaldelft.com. De afdeling Events is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar (vrijdag tot 15:00 uur). Wilt u op het laatste moment in het weekend iets boeken? Bel dan naar 015-760 0800 om de mogelijkheden te bespreken.

Koffie & appelgebak

Prijs € 6,75 per persoon

Start of eindig uw bezoek aan Royal Delft met twee kopjes koffie of thee en een stukje biologisch appelgebak.

U kunt bijvoorbeeld uw dagje uit beginnen met een heerlijke kop koffie en gebak. Maar uiteraard is het ook mogelijk om na uw bezoek aan het museum nog even gezellig na te praten over al het moois dat u heeft gezien. U kunt dit al reserveren vanaf 6 personen.

NB de twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd.

 

Lunchmogelijkheden

Prijs v.a. € 16,50 per persoon

Ook genieten van een heerlijke lunch voor of na uw bezoek aan het museum?

U kunt met maximaal 10 personen een lunch bestellen van de Menukaart van Brasserie 1653, zoals een geitenkaassalade, een broodje met brie of een Caprese tosti.

Maar u kunt ook kiezen voor een all inclusive lunch voor groepen. U heeft de keuze uit:

Hollandse lunch

Bestaande uit: Een kopje soep, diverse broodjes met beleg zoals onder andere Old Amsterdam , Brie en Paté , een kroket, yoghurt en koffie, thee, water en jus d’orange.  € 16,50 per persoon

Luxe Lunch

Bestaande uit: Een kopje soep, diverse broodjes met beleg zoals Old Amsterdam, brie, zalm en rosbief , een quiche, vers fruit en koffie, thee, water en jus d’orange. € 19,50 per persoon

De duur van bovengenoemde lunches is 60-75 minuten en is te reserveren vanaf 10 personen.

 

Rondvaart

Prijs € 9,50 per persoon

De Delftse grachten liggen aan uw voeten met dit arrangement! Na uw bezoek, koffie en/of lunch kunt u een rondvaart maken over de prachtige grachten van Delft. De rondvaartboot ligt op circa 5 minuten loopafstand van Royal Delft.

U heeft bij de rondvaart de keuze om in het centrum van Delft uit te stappen of gewoon weer op de plek waar u ook bent opgestapt. De rondvaart zelf duurt ongeveer 45 minuten, maar inclusief het lopen naar de Schie, in- en uitstappen bent u in totaal 60 tot 75 minuten kwijt.

NB De rondvaartboot is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen of gasten die slecht ter been zijn.

Paardentram

Prijs €10,00 p.p.

Wilt u Delft op een wel heel bijzondere manier bekijken? reserveer dan een ritje in de Paardentram.

Na uw bezoek en/of lunch staat de paardentram op u te wachten.  De rit brengt u in 30 minuten naar het centrum van Delft waar u de rest van de middag vrij kunt vertoeven.

U kunt desgewenst weer terug naar Royal Delft met de rondvaartboot.

De paardentram is rolstoel toegankelijk en te reserveren vanaf 10 personen!

High tea

Prijs €22,50 p.p.

Na een bezoek aan ons fabrieksmuseum is het tijd om te genieten van een échte Delfts Blauwe High tea. Op tafel serveren wij u een etagère met diverse lekkernijen. U kunt genieten van de scone met clotted cream en jam, diverse cakejes, petit fours, sandwiches en een warme snack. En natuurlijk zal de thee niet ontbreken.

De duur van de High tea is circa 75 minuten en is te reserveren vanaf 2 personen.

Entree Museum

Prijs €11,00 p.p.

Een bezoek aan ons fabrieksmuseum kan natuurlijk niet ontbreken in een arrangement. Bovendien ontvangt u bij het boeken van bovengenoemde activiteiten € 3,- korting op de entree voor het museum. U betaalt dus geen € 14,00 maar slechts € 11,00 per persoon. Daarnaast mogen bezoekers met een Museumkaart het museum gratis betreden.