Home Bezoek Arrangementen

Arrangementen

Naast een bezoek aan het Royal Delft Museum bieden wij ook een aantal leuke arrangementen die uw dag bij Royal Delft helemaal compleet maken. U kunt een bezoek zo beknopt of uitgebreid maken als u wilt. Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Alle arrangementen dienen van tevoren gereserveerd te worden. Dat kan online via onderstaande knoppen of door een e-mail te sturen naar events@royaldelft.com. De afdeling Events is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar (vrijdag tot 15:00 uur). Wilt u op het laatste moment in het weekend iets boeken? Bel dan naar 015 760 0800 om de mogelijkheden te bespreken.

 

Royal Delft Blue

Prijs € 20.75 per persoon

Tijdens dit arrangement start of eindigt uw bezoek aan Royal Delft met twee kopjes koffie of thee en een heerlijk stukje biologisch appelgebak. Tevens ontdekt u alles over Royal Delft en Delfts blauw tijdens een uniek bezoek aan het museum en de fabriek. Aansluitend kunt u nog een kijkje nemen in onze prachtige winkel.

U kunt bijvoorbeeld uw dagje uit beginnen met een heerlijke kop koffie en gebak. Maar uiteraard is het ook mogelijk om na uw bezoek aan het museum nog even gezellig na te praten over al het moois dat u heeft gezien. U kunt dit al reserveren vanaf 10 personen. Het totale programma duurt circa 2 uur.

NB de twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd. Bij het bezoek aan het museum is een audiotour inbegrepen, deze is beschikbaar in 8 talen.

 

 

Royal Delft Special

Prijs € 39.25 p.p.

Dit arrangement bestaat uit een bezoek aan het Royal Delft Museum en fabriek, twee kopjes koffie of thee met appelgebak, een heerlijke Hollandse lunch en een bezoek een aan de prachtige showroom.

De totale duur van dit programma is circa 3 uur en is te reserveren vanaf 10 personen.

NB de twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd. Bij het bezoek aan het museum is een audiotour inbegrepen, deze is beschikbaar in 8 talen.

Royal Delft Maritiem

Prijs € 33.25 per persoon

De Delftse grachten liggen aan uw voeten met dit arrangement! Na uw bezoek aan het Royal Delft museum en een heerlijke kopje koffie of thee met appelgebak, kunt u een rondvaart maken over de prachtige grachten van Delft. De rondvaartboot ligt op circa 5 minuten loopafstand van Royal Delft.

U heeft bij de rondvaart de keuze om in het centrum van Delft uit te stappen of gewoon weer op de plek waar u ook bent opgestapt. De rondvaart zelf duurt ongeveer 45 minuten, maar inclusief het lopen naar de Schie, in- en uitstappen bent u in totaal 60 tot 75 minuten kwijt. Voor het totale programma rekenen wij 3 tot 3,5 uur en is te reserveren vanaf 10 personen.

NB De rondvaartboot is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen of gasten die slecht ter been zijn.

De twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd. Bij het bezoek aan het museum is een audiotour inbegrepen, deze is beschikbaar in 8 talen.

High tea

Prijs € 24,50 p.p.

Na een bezoek aan ons fabrieksmuseum is het tijd om te genieten van een échte Delfts Blauwe High tea. Op tafel serveren wij u een etagère met diverse lekkernijen. U kunt genieten van de scone met clotted cream en jam, diverse cakejes, petit fours, sandwiches en een warme snack. En natuurlijk zal de thee niet ontbreken.

De duur van de High tea is circa 75 minuten en is te reserveren vanaf 2 personen.

De High tea is uiteraard ook uit te breiden met een bezoek aan het Royal Delft Museum.

Lunchmogelijkheden

Prijs v.a. € 18,50 per persoon

Ook genieten van een heerlijke lunch voor of na uw bezoek aan het museum?

U kunt met maximaal 10 personen een lunch bestellen van de Menukaart van Brasserie 1653, zoals een geitenkaassalade, een broodje met brie of een Caprese tosti.

Vanaf 10 personen kunt u ook kiezen voor een all inclusive lunch voor groepen. U heeft de keuze uit:

Hollandse lunch

Bestaande uit: Een kopje soep, diverse broodjes met beleg zoals onder andere Old Amsterdam, Brie en Paté , een kroket, yoghurt en koffie, thee, water en jus d’orange.

€ 18,50 per persoon

Luxe Lunch

Bestaande uit: Een kopje soep, diverse broodjes met beleg zoals Old Amsterdam, brie, zalm en rosbief, een quiche, vers fruit en koffie, thee, water en jus d’orange.

€ 22,50 per persoon

De duur van bovengenoemde lunches is 60-75 minuten en is te reserveren vanaf 10 personen.