Home Plan uw bezoek Workshops & arrangementen Arrangementen

Arrangementen

U kunt een bezoek aan Royal Delft zo beknopt of uitgebreid maken als u wilt. Enkel de audiotour en een bezoek aan het museum en de fabriek of een volledige dag ervan maken met alles erop en eraan, er zijn allerlei mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal arrangementen voor u samengesteld. Alle arrangementen dienen van tevoren gereserveerd te worden. Dat kan online via onderstaande knoppen or door een e-mail te sturen naar events@royaldelft.com. De afdeling Events is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar (vrijdag tot 15:00 uur). Wilt u op het laatste moment in het weekend iets boeken? Bel dan naar 015-760 0800 om de mogelijkheden te bespreken.

Royal Delft Blue

Prijs € 17,75 per persoon

Dit arrangement heeft net dat beetje extras. Ontdek eerst alles over het Delfts Blauw tijdens de audiotour door Royal Delft en rust daarna uit met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak. Dit gehele arrangement met audiotour en bezoek aan de showroom duurt ca. 1,5 uur. Vanaf 2 personen per reservering.

 

Royal Delft Special

Prijs € 33,50 per persoon

Ook genieten van een heerlijke lunch na de tour? Dan is dit het arrangement voor u. U wordt ontvangen met koffie en appelgebak, loopt door het museum met audiotour en kunt daarna aanschuiven voor de Schilders lunch. De totale duur van dit arrangement is ca. 2,5 uur. Vanaf 2 personen per reservering.

Royal Delft Exclusive

Prijs € 67,50 per persoon

Dit arrangement is het ultieme pakket en biedt voor een ieder wat wils: een kopje koffie met gebak bij ontvangst, een audiotour door het museum, uitgebreide schilderslunch en een schilder tegel workshop. De totale duur van dit arrangement is ca. 4 uur. Vanaf 2 personen per reservering.

Royal Delft Maritiem

Prijs € 25,00 per persoon

De Delftse grachten liggen aan uw voeten met dit arrangement! U wordt met koffie en appelgebak ontvangen, loopt met audiotour door Royal Delft en een rondvaart door Delft. Het gehele arrangement duurt circa 3 uur. Dit arrangement is te reserveren van 1 april tot 1 november. Op aanvraag.

Royal Delft & de koetsier

Prijs €27,50 p.p.

Geniet van een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak bij Brasserie1653 en vervolg uw bezoek aan Royal Delft met audiotour. Na de rondleiding stapt u in de paardentram en vertrekt u naar de Delftse binnenstad, een tocht langs de prachtige Delftse grachten. Een retourrit is € 5,- per persoon extra. Op aanvraag.