Home Bezoek Arrangementen

Arrangementen

Naast een bezoek aan het Royal Delft Museum bieden we een verscheidenheid aan aantrekkelijke arrangementen om jouw dag bij Royal Delft compleet te maken. Je hebt de vrijheid om je bezoek zo kort of uitgebreid te maken als je wilt. Het is belangrijk om te weten dat alle arrangementen vooraf gereserveerd dienen te worden. Dit kun je eenvoudig doen door online te reserveren via de knoppen hieronder. Onze Events-afdeling staat op werkdagen voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur (op vrijdag tot 15:00 uur). Als je last-minute plannen hebt voor het weekend, aarzel dan niet om contact op te nemen via 015 -7600800 om de beschikbare opties te bespreken. Hieronder tref je een overzicht van de beschikbare keuzes.

Royal Delft Blue

Prijs € 20,95 per persoon

Tijdens dit arrangement start of eindigt jouw bezoek aan Royal Delft met twee kopjes koffie of thee en een heerlijk stukje  ambachtelijk appelgebak. Tevens ontdek je alles over Royal Delft en Delfts blauw tijdens een uniek bezoek aan het museum en de fabriek. Aansluitend kan je nog een kijkje nemen in onze prachtige winkel.

Je kan bijvoorbeeld jouw dagje uit beginnen met een heerlijke kop koffie en gebak. Maar uiteraard is het ook mogelijk om na je bezoek aan het museum nog even gezellig na te praten over al het moois dat je hebt gezien. Je kan dit al reserveren vanaf 10 personen. Het totale programma duurt circa 2 uur.

NB de twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd. Bij het bezoek aan het museum is een audiotour inbegrepen, deze is beschikbaar in 8 talen.

 

 

Royal Delft Special

Prijs € 40,45 per persoon

Dit arrangement bestaat uit een bezoek aan het Royal Delft Museum en fabriek, twee kopjes koffie of thee met appelgebak, een heerlijke Hollandse lunch en een bezoek een aan de prachtige showroom.

De totale duur van dit programma is circa 3 uur en is te reserveren vanaf 10 personen.

NB de twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd. Bij het bezoek aan het museum is een audiotour inbegrepen, deze is beschikbaar in 8 talen.

Royal Delft Maritiem

Prijs € 33,45 per persoon

De Delftse grachten liggen aan je voeten met dit arrangement! Na je bezoek aan het Royal Delft museum en een heerlijke kopje koffie of thee met appelgebak, kan je een rondvaart maken over de prachtige grachten van Delft. De rondvaartboot ligt op circa 5 minuten loopafstand van Royal Delft.

Je hebt bij de rondvaart de keuze om in het centrum van Delft uit te stappen of gewoon weer op de plek waar je ook bent opgestapt. De rondvaart zelf duurt ongeveer 45 minuten, maar inclusief het lopen naar de Schie, in- en uitstappen ben je in totaal 60 tot 75 minuten kwijt. Voor het totale programma rekenen wij 3 tot 3,5 uur en het is te reserveren vanaf 10 personen.

NB De rondvaartboot is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen of gasten die slecht ter been zijn.

De twee kopjes koffie of thee worden meteen na elkaar geserveerd. Bij het bezoek aan het museum is een audiotour inbegrepen, deze is beschikbaar in 8 talen.

Lunchmogelijkheden

Prijs v.a. € 19,50 per persoon

Ook genieten van een heerlijke lunch voor of na jouw bezoek aan het museum?

Je kan met maximaal 10 personen een lunch bestellen van de Menukaart van Brasserie 1653, zoals een geitenkaassalade, een broodje met brie of een heerlijke tosti.

Vanaf 10 personen kan je ook kiezen voor een all inclusive lunch voor groepen. Je hebt de keuze uit:

Hollandse lunch

Bestaande uit: Een kopje soep, broodjes met diverse soorten beleg, een kroket, yoghurt en koffie, thee, water en jus d’orange.

€ 19,50 per persoon

Luxe Lunch

Bestaande uit: Een kopje soep, diverse belegde broodjes, quiche, vers fruit en koffie, thee, water en jus d’orange.

€ 23,50 per persoon

De duur van bovengenoemde lunches is 60-75 minuten en is te reserveren vanaf 10 personen.