Home Algemene voorwaarden Bezoek

Bezoek

Ontdek en beleef het ambacht

Royal Delft Museum is het thuis van Delfts Blauw en ander Delfts aardewerk. Delfts Blauw wordt hier namelijk al sinds 1653 met de hand gemaakt. Tijdens een bezoek ziet u hoe het aardewerk tot op de dag van vandaag met de hand wordt gemaakt. Ontmoet de meester-schilders en ontdekt de complete geschiedenis van Delfts Blauw aardewerk in het museum.

Van overheidswege is een coronatoegangsbewijs (QR code) en het dragen van een mondkapje verplicht voor de bezoekers van Royal Delft Museum, Brasserie1653, schilderworkshopzalen en de winkel van Royal Delft. Vanaf heden word je bij de receptie van het museum gecontroleerd waarna je eenvoudig toegang hebt tot alle andere locaties van Royal Delft. Het reserveren van een tijdslot is niet nodig voor jouw bezoek. Ook vragen we je om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Openingstijden en tickets

Audiotours en gidsen

Een bezoek aan de fabriek en het museum van Royal Delft is niet compleet zonder audiotour of rondleiding met een gids.

Koopt u een entreekaart dan krijgt u daar automatisch een gratis audiotour bij. De audiotour is beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Japans en Chinees.

Wilt u liever met een gids een bezoek brengen? Neem dan contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren. 

Let op! Op dit moment is het vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk om een gids te boeken. U kunt gebruik maken van de audiotours.

 

Koop uw entreekaart

Activiteiten in het Museum