Home Bezoek Brasserie1653

Brasserie1653

Bij Brasserie1653 geniet je na afloop van je museumbezoek van een lekker drankje, heerlijke lunch of uitgebreide high tea. Neem plaats op het terras of in de serre, waar je een fraai uitzicht hebt over de prachtige binnentuin die omringd wordt door het historische gebouw met al zijn karakteristieke elementen.

 

Lunch van de kaart of koffie met iets lekkers

Bij Brasserie1653 is er voor ieder wat wils dankzij de uitgebreide menukaart. Kies uit diverse dranken, vers gebakken zoetigheden, heerlijke salades, rijkelijk belegde broodjes, poffertjes en meer. Er wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van lokale producten en alles wordt geserveerd op echt Delfts Blauw servies. Er wordt waar mogelijk rekening gehouden met dieetwensen. Bekijk hier het gehele menu.

Het is niet verplicht om vooraf een lunch te reserveren, maar het is wel aan te raden.

Reserveer een tafel

 

High tea

Kom naar Brasserie1653 en trakteer jezelf op een onvergetelijke Delfts Blauw High Tea. Je krijgt een prachtige etagère vol met diverse lekkernijen, waaronder de klassieke scones geserveerd met clotted cream en jam en verschillende smaakvolle cakejes en petit fours. Natuurlijk kan een uitgebreide selectie van diverse theesoorten niet ontbreken.

De High Tea duurt ongeveer 75 minuten en is dagelijks te reserveren. De High Tea is niet verkrijgbaar als veganistische variant.

Reserveer hier