Home Bezoek Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 vormt een heerlijk plek van rust na je museumbezoek. Hier kun je even ontspannen en genieten van een cappuccino of een kopje thee, geserveerd in prachtige Delfts Blauwe kopjes. Bovendien ben je altijd welkom, zelfs als je het museum niet bezoekt, om te genieten van een lunch of een high tea. Je kunt plaatsnemen op het terras of in de serre, waar je een fraai uitzicht hebt over de binnentuin. Deze bijzondere locatie bevindt zich midden in het historische gebouw en is omringd door opvallende architecturale keramische elementen. Kom en ervaar de heerlijke lokale gerechten die we serveren op Delfts Blauw servies.

 

Lunch van de kaart of koffie met iets lekkers

Je hebt een uitgebreide keuze aan smakelijke opties, variërend van heerlijke salades tot rijkelijk belegde broodjes. Ons streven is om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken en alles wordt geserveerd op ons eigen karakteristieke servies. Geniet van een typisch Hollands broodje rookworst of een lekkere geitenkaassalade. We zijn ons ook bewust van dieetwensen en proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, zodat iedereen van onze gerechten kan genieten. Hoewel het niet verplicht is om vooraf een lunch te reserveren, raden we dit wel aan. Bekijk hier het gehele menu.

Ook als je in de ochtend wil komen voor een heerlijke cappuccino of gember thee met een vers gebakken appelflap of gevulde koek ben je van harte welkom. Reserveer hieronder een tafeltje.

 

Reserveer een tafel

 

High tea

Kom en trakteer jezelf op een onvergetelijke Delfts Blauwe High Tea-ervaring bij ons. Wij brengen je met een prachtige etagère vol met een verrukkelijke variëteit aan lekkernijen. Geniet van  de klassieke scones geserveerd met clotted cream en jam, diverse smaakvolle cakejes, en heerlijke petit fours. En natuurlijk, wat is een High Tea zonder een uitgebreide selectie van thee?

De High tea duurt circa 75 minuten en is dagelijks te reserveren. 

Reserveer hier