Home Bezoek Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 is een heerlijk rustpunt tijdens de rondleiding. Even genieten van een cappuccino of een kopje thee uit een Delfts Blauw kopje. Overigens kunt u hier ook altijd terecht zonder bezoek aan het museum voor een lunch of een high tea. Neem plaats op het terras of in de serre met uitzicht over de binnentuin. Dit is een unieke plek in het midden van het monumentale pand met opvallende stukken bouwkeramiek. Kom genieten van ons heerlijke, lokale assortiment dat geserveerd wordt op Delfts Blauw servies.

 

Lunch

U heeft de keuze uit heerlijke salades en diverse rijk belegde broodjes. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten en serveren alles van onze eigen serviezen. Geniet van een typisch Hollands broodje rookworst of een lekkere geitenkaassalade. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele dieetwensen. Als u komt lunchen is een reservering voorlopig nog verplicht. Reserveer uw plekje door een mail te sturen naar events@royaldelft.com.

Bekijk het menu

 

High Tea Delfts Blauw

High tea

Na een bezoek aan ons fabrieksmuseum is het tijd om te genieten van een échte Delfts Blauwe High tea. Op tafel serveren wij u een etagère met diverse lekkernijen. U kunt genieten van de scone met clotted cream en jam, diverse cakejes, petit fours, sandwiches en een warme snack. En natuurlijk zal de thee niet ontbreken.

De duur van de High tea is circa 75 minuten en is te reserveren vanaf 2 personen.

De High tea is uiteraard ook uit te breiden met een bezoek aan het Royal Delft Museum.

Reserveer uw plekje door een mail te sturen naar events@royaldelft.com.

Reserveer hier