Home Bezoek Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 is een heerlijk rustpunt tijdens de rondleiding. Even genieten van een cappuccino of een kopje thee uit een Delfts Blauw kopje. Overigens kunt u hier ook altijd terecht zonder bezoek aan het museum voor een lunch of een high tea. Neem plaats op het terras of in de serre met uitzicht over de binnentuin. Dit is een unieke plek in het midden van het monumentale pand met opvallende stukken bouwkeramiek. Kom genieten van ons heerlijke, lokale assortiment dat geserveerd wordt op Delfts Blauw servies.

 

Valentijns High Tea

Wil jij jouw Valentijn trakteren op een heerlijk uitje samen? Op zaterdag 11, zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 februari is de Valentijns high tea te boeken bij Brasserie1653. In een liefdevolle ambiance geniet je van elkaars gezelschap en divers aanbod aan hapjes én een glaasje prosecco.

Van te voren reserveren is verplicht.

De Valentijns High Tea kost €24,50 per persoon en wordt van 10.00 tot 15.30 uur geserveerd .

Ik wil mijn Valentijn verrassen

High Tea Delfts Blauw

Lunch

Je hebt de keuze uit heerlijke salades en diverse rijk belegde broodjes. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten en serveren alles van onze eigen serviezen. Geniet van een typisch Hollands broodje rookworst of een lekkere geitenkaassalade. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele dieetwensen. Een lunch reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Reserveer jouw plekje door een mail te sturen naar events@royaldelft.com.

Bekijk het menu

 

Kerst high tea

Winter High tea

Tijdens de koude wintermaanden serveren wij je de sfeervolle Winter High tea. Wij serveren jou een etagère met diverse lekkernijen. Je geniet van de klassieke scone met clotted cream en jam, diverse cakejes en petit fours, geheel in winterse sferen en decoratie. Uiteraard is er ook ruime keuze uit onze thee selectie.

De High tea duurt circa 75 minuten en is dagelijks te reserveren. 

Reserveer hier