Home Bezoek Brasserie1653

Brasserie1653

Brasserie1653 is een heerlijk rustpunt tijdens de rondleiding. Even genieten van een cappuccino of een kopje thee uit een Delfts Blauw kopje. Overigens kunt u hier ook altijd terecht zonder bezoek aan het museum voor een lunch of een high tea. Neem plaats op het terras of in de serre met uitzicht over de binnentuin. Dit is een unieke plek in het midden van het monumentale pand met opvallende stukken bouwkeramiek. Kom genieten van ons heerlijke, lokale assortiment dat geserveerd wordt op Delfts Blauw servies.

 

Lunch van de kaart

Je hebt de keuze uit heerlijke salades en diverse rijk belegde broodjes. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten en serveren alles van onze eigen serviezen. Geniet van een typisch Hollands broodje rookworst of een lekkere geitenkaassalade. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele dieetwensen. Een lunch reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Reserveer jouw plekje door een mail te sturen naar events@royaldelft.com.

Bekijk het menu

 

High tea

Kom genieten onze heerlijke Delfts blauwe High tea. Wij serveren jou een etagère met diverse lekkernijen. Je geniet van de klassieke scone met clotted cream en jam, diverse cakejes en petit fours. Uiteraard zal de thee niet ontbreken.

De High tea duurt circa 75 minuten en is dagelijks te reserveren. 

Reserveer hier

 

Het Melkmeisje - Vermeer -Royal Delft Museum

Vermeerlunch

Deze lunch wordt geserveerd op een leuk schilderspalet en bestaat uit een kop aspergesoep, een broodje met beleg naar keuze, een warm worstenbroodje en, zoals bij het melkmeisje van Vermeer hoort, een karafje melk, tot slot serveren wij u nog een lekker kopje koffie of thee. Reserveer jouw plekje door een mail te sturen naar events@royaldelft.com.

Prijs € 18,50 per persoon

Reserveer hier