Home Bezoek Cadeaubon

Cadeaubon

Verras je vriendin, oma, moeder of geliefde en geef een schilderworkshop of High Tea cadeau.

Op zoek naar een uniek en Delfts Blauw cadeau voor een verjaardag, jubileum, of gewoon zomaar? Geef een schilderworkshop cadeau bij Royal Delft Museum of kies voor een heerlijke High Tea bij Brasserie1653.

Schilderworkshop cadeau geven

Tijdens een schilderworkshop kun je je creativiteit helemaal laten gaan. Bedenk je eigen Delfts Blauwe ontwerp en schilder dit op je tegeltje. Geen inspiratie? Geen zorgen, wij hebben genoeg voorbeelden liggen die je kunt gebruiken. Schilderworkshops vinden plaats op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur. Ze zijn online te reserveren tot 20 personen en duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

 

High Tea cadeau geven

Een échte Delfts Blauwe High tea? Dan ben je bij Brasserie1653 aan het goede adres. Op tafel serveren wij je een etagère met diverse lekkernijen. Je kunt genieten van de klassieke scone met clotted cream en jam, maar ook van diverse cakejes, petit fours, sandwiches en een warme snack. Uiteraard ontbreekt de thee niet. De High Tea duurt ongeveer 75 minuten en is te reserveren vanaf twee personen.

 

Je krijgt een cadeau ticket per e-mail met daarin een kortingscode.

De schilderworkshop en High Tea zijn exclusief toegang tot Royal Delft Museum.