Home Algemene voorwaarden Plan uw bezoek Bezoekersinformatie Praktische informatie

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag – dinsdag 11:30 – 17:00

Woensdag – zondag 10:00 – 17:00

Op 1 januari, 25 en 26 december zijn wij gesloten. Op 24 en 31 december sluiten we om 16:00 uur.

 

Entreeprijzen

Volwassenen €14,-
13 - 18 jaar/studenten €8,75
< 12 jaar met gezin Gratis
Holland Pass en Rotterdam Pas Gratis
Museumkaarthouders €11,00
Touroperators Op aanvraag
Scholen 4 t/m 12 jaar €6,25
Scholen 13 t/m 17 jaar €8,75

Als u vooraf uw tickets online koopt ontvangt u €1,- korting.

Let op! Het is verplicht vanwege de geldende corona maatregelen om vooraf een entreeticket en tijdslot te boeken.

Bezoek Royal Delft

Adres en parkeren

Het Royal Delft Museum bevindt zich in Delft op de Rotterdamseweg 196, 2628 AR te Delft. Parkeren bij het Royal Delft Museum is makkelijk, rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplekken voor bezoekers. Daarnaast zijn er een beperkt aantal (gratis) bezoekers parkeerplekken. Meer informatie over parkeren in Delft vindt u hier.

 

Toegankelijkheid

Het Royal Delft Museum is volledig rolstoel toegankelijk, hulphonden zijn ook toegestaan in het Museum. Voor meer informatie over de toegankelijkheid verwijzen we u graag naar de Algemene Bezoekersvoorwaarden.

Route

Met de auto

Vanaf A 13 afslag Delft Zuid: rechts aanhouden afslag TU, onderaan linksaf, volg de bruine borden met Royal Delft. Op de Rotterdamseweg rechtsaf tot nr. 196.

Lopend vanaf Delft CS:

Met uw rug naar het station, slaat u rechtsaf en volgt u het water. Nadat u onder de fietstunnel bent doorgelopen slaat u linksaf de hooikade op. Volg nogmaals het water en sla dan linksaf over de Abtwoudsebrug. Volg het fietspad tot dat u de Haagse Hogeschool (locatie Delft) voor u ziet. Royal Delft bevindt zich hier tegenover. Duur: 15-20 minuten. Klik hier voor de wandelroute.

Met de fiets:

Delft staat bekend om haar Delfts Blauw aardewerk. Er zijn mooie, monumentale gebouwen in de stad te zien, want de historische binnenstad is goed bewaard gebleven. Het rustigere buitengebied van Delft vormt een groot contrast met de bruisende stad. Er zijn verschillende fietsroutes die beginnen of eindigen bij Royal Delft. Bekijk ze op Route.nl en Fietsnetwerk.nl.

Met de Delft City Shuttle:

Royal Delft is een van de Delft City Shuttle haltes. Kijk hier voor de route en hoe het werkt.

Met de rondvaart boot:

Tussen maart en november is het mogelijk om een bezoek aan Royal Delft te combineren met de rondvaart. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Corona maatregelen

Het Royal Delft Museum is tijdelijk gesloten. Wanneer we weer open mogen zullen we er alles aan doen om uw veiligheid te garanderen. Wil u hier meer over weten? Lees dan even verder.

Algemene maatregelen & tour

Om al onze bezoekers te kunnen garanderen van een optimale veiligheid werken we met tijdsloten van 10 minuten waarin 6 personen toegang hebben tot het museum en de fabriek. Op plaatsen waar u in contact kunt komen met onze vakmensen hangt plexiglas zodat u toch van dichtbij het vakwerk kunt zien wat zij maken. Er geldt een mondkapjesplicht voor bezoekers en ander personeel bij Royal Delft op plekken waar u zich beweegt. Tijdens de workshops en in de Brasserie aan tafel mag u het mondkapje af doen. Bij de ingang van het museum en op andere strategische plekken kunt u gebruik maken van desinfecterende handgel. Ook in de fabriek kunt u vrij rondlopen aan de hand van bewegwijzering. Ons personeel houdt in de gaten of bezoekers tijdig doorlopen in het museum. Royal Delft garandeert uw veiligheid in het museum, de fabriek, de brasserie en de showroom.

Boek hier een tijdslot & entreekaart

Bezoek Royal Delft

Ontdek de koninklijke collectie

Workshops

Iedere dag om 14.00 uur organiseren wij schilderworkshops. U heeft de keuze tussen onze traditionele workshop of de DIY workshop. Tijdens de DIY workshop wordt er geschilderd met een blauwe verf waarna u uw tegeltje direct mee naar huis kunt nemen. Bij de traditionele schilderworkshop schildert u met zwarte verf en wordt de tegel gebakken in de oven. U kunt de tegel laten bezorgen (kosten niet meegerekend bij workshopprijs) of komen afhalen in de showroom.

Per workshop kunnen er 15 personen deelnemen. De zitplaatsen zijn zo opgesteld dat ieder 1,5 meter ruimte heeft.

Boek hier uw workshop