Home Bezoek Plan uw bezoek Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Adres en parkeren

Royal Delft Museum bevindt zich op de Rotterdamseweg 196, 2628 AR te Delft. Parkeren bij het Royal Delft Museum is makkelijk, rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplekken voor bezoekers. Er is een beperkt aantal gratis parkeerplekken voor bezoekers. De overige parkeerplaatsen zijn van maandag t/m zaterdag vanaf 12 uur betaald. Op zondag is het vrij parkeren. Meer informatie over parkeren in Delft vindt u hier.

 

Route

Met de auto:

Vanaf de A13 afrit Delft Zuid: houd rechts aan TU Delft. Sla linksaf en volg de bruine borden met Royal Delft erop. Sla rechtsaf op de Rotterdamseweg totdat u nummer 196 bereikt.

Vanaf het station:

Vertrek vanuit Delft centraal, Sla rechtsaf en loop langs het water. Loop onder de tunnel door en sla dan linksaf de Hooikade op. Volg het water voor 450 meter en sla linksaf over de Abtwoudsebrug. Volg het fietspad tot aan de Haagse Hogeschool. Het museum is aan de overkant van de Haagse Hogeschool. De wandeling duurt 15-20 minuten.

Klik hier voor de route.

Met de fiets:

Er zijn diverse fietsroutes in de regio van Delft die eindigen of beginnen bij Royal Delft. Fiets langs monumentale panden in Delft en ontdek de historische binnenstad. Bekijk alle fietroutes hier: Route.nl en Fietsnetwerk.nl.

Met de Delft City Shuttle:

Royal Delft is een van de Delft City Shuttle haltes. Kijk hier voor de route en hoe het werkt.

Met de rondvaart boot:

Tussen maart en november is het mogelijk om een bezoek aan Royal Delft te combineren met de rondvaart. Kijk hier voor de mogelijkheden.