Home Bezoek Plan je bezoek Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Adres en parkeren

Royal Delft Museum bevindt zich op de Rotterdamseweg 196 in Delft. Parkeren bij het Royal Delft Museum is makkelijk, rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplaatsen voor bezoekers. Er is een beperkt aantal gratis plekken, de overige parkeerplaatsen zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur betaald. Op zondag is het vrij parkeren. Meer informatie over parkeren in Delft vind je hier.

 

Route

Met de bus:

Vanaf Station Delft gaan er meerdere bussen richting Royal Delft Museum. Als je de streekbus 40 richting Rotterdam Centraal neemt en uitstapt bij de bushalte Jaffalaan, is het nog maar een minuut lopen. Er zijn ook andere buslijnen die je kunt nemen naar Royal Delft Museum, maar dan loop je wat langer. Kijk voor actuele vertrektijden op 9292.nl 

Met de auto:

Vanaf de A13 afrit Delft Zuid: houd rechts aan richting TU Delft. Sla linksaf en volg de bruine borden met Royal Delft erop. Sla rechtsaf op de Rotterdamseweg totdat je nummer 196 hebt bereikt.

Lopend vanaf het station:

Vertrek vanaf Centraal Station Delft, sla rechtsaf en loop langs het water. Wandel onder de tunnel door en sla dan linksaf de Hooikade op. Volg het water voor 450 meter en sla linksaf over de Abtswoudsebrug. Volg het fietspad tot aan de Haagse Hogeschool. Het museum is aan de overkant van de hogeschool. De wandeling duurt 15 à 20 minuten.

Klik hier voor de route op Google Maps.

Met de fiets:

Er zijn diverse fietsroutes in Delft en omstreken die eindigen of beginnen bij Royal Delft. Geniet onderweg van de mooie route terwijl je langs monumentale panden fietst en de historische binnenstad ontdekt. Bekijk alle fietsroutes hier:  Route.nl en Fietsnetwerk.nl.

Met de Delft City Shuttle:

Royal Delft is een van de haltes van de Delft City Shuttle. Kijk hier voor de route en meer informatie.

Met de rondvaartboort

Tussen maart en november is het mogelijk om een bezoek aan Royal Delft te combineren met een rondvaart door de grachten. 

Klik hier voor de mogelijkheden.