Home Algemene voorwaarden Bezoek Kinderen Delfts Blauw kinderatelier

Delfts Blauw kinderatelier

Ontdek de Delfts Blauw fabriek

Vroeger, voordat er machines waren deden mensen veel meer met de hand. In de fabriek van Royal Delft gebeurt dat nog steeds. Al het Delfts Blauw wordt hier van begin tot eind met de hand gemaakt. Tijdens het kinderatelier mogen kinderen zelf schilderen en klei gieten in het museum. Ook een rondleiding met audio gids is inbegrepen. Dat is uniek!

LET OP: Alleen beschikbaar in de schoolvakanties en op aanvraag voor groepjes vanaf 6 kinderen. 

€ 15,- per kind

€ 12,50 met Museumkaart

Let op: ouders mogen gedurende het hele programma aanwezig zijn door zelf een ticket voor het museum te kopen. Echter schilderen de ouders niet zelf een tegeltje. 

Inschrijven

Giet je eigen vingerhoedje in de fabriek

Schilder zelf een tegeltje in het atelier

Tijdens de vakanties zal het programma als volgt zijn:

Je start de dag met een ontdekkingstocht in het museum en doet met een audio tour een quiz. Weet jij alle vragen goed te beantwoorden? De quiz eindigt in de fabriek waar van alles wordt gemaakt. Je mag hier ook zelf een vingerhoedje gieten! Daarna ga je schilderen in het atelier waar je een Delfts Blauw kunstwerk kunt maken op een tegeltje. Aan het einde van de middag kun je jouw tegeltje gelijk meenemen naar huis. Maar voordat het zover is kun je als afsluiting nog een ijsje halen. Kom langs voor deze unieke beleving. Het arrangement is vooral leuk voor kinderen van 8 tot 13 jaar.

Andere activiteiten met kinderen