Home Bezoek Kinderen Delfts Blauw voor kinderen

Delfts Blauw voor kinderen

Ontdek de Delfts Blauwe fabriek 

Vroeger, vóór dat er machines waren, deden mensen veel meer met de hand. Dit gebeurt nog steeds in de fabriek van Royal Delft. Al het Delfts blauw wordt hier van begin tot eind met de hand gemaakt. Dit ga je tijdens je bezoek aan het museum en de fabriek ook zélf zien. Maar je gaat ook dingen zelf doén! Zo schilder je tijdens de kinderworkshop  zelf een Delfts blauwe tegel en ga je klei gieten in de fabriek. Dat is uniek! Het programma begint zelfs met limonade en eindigt met een ijsje.

€ 17,50 per kind

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen en duurt ongeveer 1,5 uur.

Let op: ouders kunnen gedurende het gehele programma aanwezig zijn door zelf een kaartje voor het museum te kopen. Jullie bezoek samen het museum, maar het  schilderen is echter alleen voor de kinderen, maar (groot) ouders mogen hier uiteraard wel meekijken.

Voor een kinderfeestje kunt u uw verzoek sturen naar events@royaldelft.com.

Kom zelf een vingerhoedje gieten!

Het kinderatelier is in de zomervakantie niet te boeken. We streven ernaar om het kinderatelier komende schoolvakanties te organiseren. Wil je volledig up-to-date te blijven? Volg dan Royal Delft op social media én schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.  Zo mis je geen nieuws over het volgende kinderatelier!