Home Bezoek Plan uw bezoek Dagje Delft

Dagje Delft

De stad Delft is alleen al een bezoek waard, vergeet dan ook niet als u Royal Delft bezoekt ook de andere hoogtepunten van de stad te ontdekken. Wist u bijvoorbeeld dat Willem van Oranje in Museum Prinsenhof Delft is doodgeschoten of dat de koninklijke familie in de Nieuwe Kerk wordt begraven? De pittoreske binnenstad leent zicht uitstekend voor een mooie stadswandeling of een rondvaart over de authentieke grachten van Delft. Bekijk hieronder de mogelijkheden om uw bezoek aan Royal Delft te combineren met de stad en maak er een compleet dagje van!

Delft Blue & Orange

€ 24,50 per person

Ontdek de stad Delft te voet met een stadswandeling van Happy Day Tours. Tijdens de wandeling doet u ook de Oude en Nieuwe Kerk aan. Op eigen gelegenheid bezoekt u Royal Delft. Het bezoek aan Royal Delft is inclusief een kopje koffie of thee. Kaartverkoop en meer informatie via de website van Happy Day Tours.

Boek uw ticket

Bezoek Royal Delft

Ontdek de koninklijke collectie

Delft Blue Line

€ 23,25 per persoon

Varend over de mooie grachten van Delft bereikt u Royal Delft. Hier brengt u een bezoek aan de oudste Delftse aardewerkfabriek – de laatste uit de zeventiende eeuw die nog bestaat! Na het bezoek haalt de rondvaartboot u weer op en wordt u teruggevaren naar het historische centrum van Delft. De Delft Blue Line vertrekt van april t/m oktober dagelijks om 11:00, 12:00, 13:00 en 14:00 uur.

Boek uw rondvaart

Delft Blue Line

Combineer een bezoek met een rondvaart

Historisch Delft

De stad Delft is de moeite waard om langer dan één dag te verblijven, er valt zoveel te ontdekken in en rondom de stad. Het historisch Delft arrangement van het WestCord Hotel biedt u het allerbeste van Delft inclusief twee overnachtingen in het mooie hotel. Beklim de 376 traptreden van de Nieuwe Kerk, ontdek de historische grachten van Delft met een speciale wandelroute en bezoek Royal Delft om meer te leren over het iconische Delfts Blauw. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met het WestCord Hotel.

Meer informatie

Bezoek Royal Delft

Ontdek de koninklijke collectie