Tip!

Open Atelier

Open Atelier

Op zondag 3 maart kun je meedoen aan onze beroemde het Open Atelier, voorheen ‘inloopworkshop’. De schilderworkshop is mogelijk vanaf €39.00* per persoon. Je kunt tussen 10.00-15.00 uur beginnen en we stoppen om 17.00 uur.

Let op, er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. Mocht er op het moment dat je wilt beginnen geen ruimte zijn, vragen we je even te wachten tot er een plek vrijkomt.

Helemaal tevreden over je schilderkunsten? Wij glazuren en bakken jouw item in onze ovens.

*De inloopworkshop is inclusief museumentree. Op vertoon van jouw Museumkaart, Ooievaarspas en Rotterdampas krijg je korting bij de receptie.

Inloopworkshop 12 november

Kies je eigen biscuit!

Voor de Delfts Blauwe inloopworkshop zullen we een aantal mooie items uitkiezen om te beschilderen. Uiteraard kun je kiezen uit een tegel, gebaksbord, klompje en verschillende formaten vazen, maar ook een aantal unieke items. Een tegel en een naamschildje zijn te beschilderen voor €39,00 inclusief museumentree. De prijzen van de overige items/ biscuit is afhankelijk per product. Op de foto links kun je zien welke biscuit items beschikbaar zijn.

Museumbezoek

Jouw dag bij Royal Delft Museum is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan hét fabrieksmuseum van Delfts Blauw. Alle workshop tarieven zijn inclusief museum entree. Op vertoon van jouw Museumkaart, Ooievaarspas of Rotterdampas krijg je korting op de workshopprijs bij de receptie.

 

Ophalen tijdens Blue Friday Weekend

Wij zullen ervoor zorgen dat jouw creatie binnen 2 weken is geglazuurd en afgebakken. Tijdens het evenement Blue Friday Weekend, dat plaatsvindt in het weekend van 24, 25 en 26 november, kun je je creatie ophalen. Houd onze website in de gaten voor alle activiteiten tijdens dat weekend. Uiteraard is verzenden ook mogelijk tegen betaling.

Delfts Blauwe inloopworkshop 19 maart 2023