Home Museumshop

Museumshop

In de museumwinkel van Royal Delft Museum zijn originele Delfts Blauwe souvenirs en cadeaus te vinden. Daarnaast bieden we een divers assortiment aan handgeschilderde items aan. Ook zijn er producten te verkrijgen met een link naar onze nieuwste tentoonstelling.

Tentoonstelling ‘Van Ruisdael tot Frytom’

Van 8 november 2022 tot en met 15 maart 2023 is in Royal Delft de expositie ‘Van Ruisdael tot Frytom’ te zien. De expositie gaat over twee grote namen van de 17e-eeuwse landschapschilders die hun kunstenaarschap vormgaven op canvas en op Delfts aardewerk. Daarbij behorend zijn een aantal prachtige themaproducten te verkrijgen in onze Flagshipstore en online in de museumshop.

 

Bezoek de museumshop

Museumshop artikelen

Royal Delft Museum is het thuis van Delfts Blauw en ander Delfts aardewerk. Delfts Blauw wordt hier namelijk al sinds 1653 met de hand gemaakt. Tijdens jouw bezoek zie je hoe het aardewerk tot op de dag van vandaag met de hand wordt gemaakt. Aansluitend op jouw museumbezoek is het mogelijk om onze Flagshipstore te bezoeken en zelf jouw favoriete Delfts Blauwe producten te kopen.

 

Naar de online museumwinkel