Home Plan uw bezoek Bezoekersinformatie Groepen en rondleidingen

Groepen en rondleidingen

Rondleidingen

Naast de inbegrepen audio tour is het ook mogelijk om Royal Delft met gids te bezoeken. Rondleidingen zijn op aanvraag te boeken. Neem hiervoor contact op met info@royaldelft.com.

Groepsmogelijkheden

Lunches en diners

Naast Brasserie1653 kan Royal Delft ook cateren voor grotere groepen. Op deze pagina vindt u twee van de lunches die we standaard aanbieden. Deze lunches zijn speciaal samengesteld voor groepen vanaf 10 personen en tot 100 personen. Wilt u meer informatie over deze lunches of heeft u vragen over glutenvrije, vegetarische, halal opties of allergie? Neem dan contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

Schilderworkshops

Ontdek het ambacht van Delfts Blauw schilderen tijdens de schilderworkshop voor groepen. Het schilderen is perfect voor een familiedag, als onderdeel van een teambuildingsuitje of als onderbreking van een vergadering. Bekijk de verschillende opties hier.

Dineren

Na sluitingstijd is het, op aanvraag, mogelijk om het museum af te huren voor een diner. Van dinerbuffet tot uitgeserveerd diner aan tafel, we kunnen allerlei op maat gemaakte diners voor u samenstellen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen

Combineer een bezoek aan Royal Delft met een rondvaart door de pittoreske stad Delft of met een tocht op de paardentram. Bekijk de mogelijkheden hier.

Lunches

Reserveer een heerlijke lunch voor groepen bij Royal Delft, van meerdere gangen tot een snel, ambachtelijk broodje. Er zijn allerlei opties. Informeer naar de verschillende opties.

High Tea

Geniet van een high tea geserveerd op het Delfts Blauw van Royal Delft. De high tea is mogelijk van 2 tot 100 personen. Neem contact op om een reservering te maken.

Vanwege de maatregelen genomen vanuit het RIVM worden er tot nader bericht geen groepsarrangementen aangeboden. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden van dit moment.