Home Algemene voorwaarden Bezoek Plan uw bezoek

Plan uw bezoek

Royal Delft is weer geopend voor bezoekers. Bij een bezoek ziet u van begin tot eind hoe Delfts Blauw met de hand gemaakt wordt. U ontmoet een van de meesterschilders en leert over de geschiedenis en het internationale succes van dit Nederlandse icoon.

We doen er alles aan om te voldoen aan de geldende Coronamaatregelen en de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Er is meestal voldoende ruimte om op een verantwoorde wijze ons museum te bezoeken. Als het te druk wordt om 1,5 meter afstand te houden vragen wij onze bezoekers een mondkapje te dragen. Reserveer vooraf een ticket om verzekerd te zijn van een plekje.

Ontdek de wereld van Delfts Blauw

Penselen raken voorzichtig het witte aardewerk, terwijl elders klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Hier, bij Royal Delft, creëren ambachtslieden al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw.

Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk overgebleven aardewerk fabriek uit de 17e eeuw in Delft die nog steeds Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities maakt. Naast de fabriek bezoekt u ook ons museum met een uitgebreide historische en moderne collectie. Ontdek alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke museum tijdens uw bezoek.

 

Koop uw ticket

Openingstijden

Maandag – dinsdag       11:30 – 17:00

Woensdag – zondag      10:00 – 17:00

Op 1 januari, 25 en 26 december zijn wij gesloten.

Op 24 en 31 december sluiten we om 16:00 uur.

 

Entreeprijzen

Volwassenen €14,-
Jongeren 13-18 jaar € 8,75
Kinderen < 12 jaar Gratis
Museumkaart Gratis
Rotterdampas Gratis
Scholen 4 t/m 12 jaar € 6,25
Scholen 13 t/m 17 jaar € 8,75
Touroperators € 8,75

Een audio tour is inbegrepen in de prijs. Vooraf reserveren is niet verplicht.

 

Toegankelijkheid & Covid-19

Bij een bezoek aan het museum en de winkel is een reservering niet verplicht. Verder is een Corona toegangsbewijs alleen verplicht als u gebruik maakt van de horeca. Het corona toegangsbewijs wordt dan ook pas gecontroleerd bij het betreden van onze Brasserie.

Royal Delft Museum is volledig rolstoel toegankelijk, hulphonden zijn ook toegestaan in het Museum. Voor meer informatie over de toegankelijkheid verwijzen we u graag naar de Algemene Bezoekersvoorwaarden.

Maak er een leuk dagje uit van!