Home Algemene voorwaarden Bezoek Plan uw bezoek

Plan uw bezoek

Vanaf 5 juni is Royal Delft weer geopend voor bezoekers. Bij een bezoek ziet u van begin tot eind hoe Delfts Blauw met de hand gemaakt wordt. U ontmoet een van de meesterschilders en leert over de geschiedenis en het internationale succes van dit Nederlandse icoon.

We doen er alles aan om te voldoen aan de geldende Coronamaatregelen en de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Iedere 10 minuten mogen 6 bezoekers het museum betreden. Zo is er voldoende ruimte om op een verantwoorde wijze ons museum te bezoeken. Vooraf reserveren in verplicht. Reserveer een ticket om verzekerd te zijn van een plekje.

Ontdek de wereld van Delfts Blauw

Penselen raken voorzichtig het witte aardewerk, terwijl elders klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Hier, bij Royal Delft, creëren ambachtslieden al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw.

Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk overgebleven aardewerk fabriek uit de 17e eeuw in Delft die nog steeds Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities maakt. Naast de fabriek bezoekt u ook ons museum met een uitgebreide historische en moderne collectie. Ontdek alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke museum tijdens uw bezoek.

 

Koop uw ticket

Openingstijden

Maandag – dinsdag       11:30 – 17:00

Woensdag – zondag      10:00 – 17:00

Op 1 januari, 25 en 26 december zijn wij gesloten.
Op 24 en 31 december sluiten we om 16:00 uur.

 

Entreeprijzen

Volwassenen €14,-
Studenten/13-18 jaar € 8,75
< 12 jaar Gratis
Rotterdam Pass en Holland Pass Gratis
Museumkaarthouders € 11,00
Scholen 4 t/m 12 jaar € 6,25
Scholen 13 t/m 17 jaar € 8,75
Touroperators Op aanvraag

Vooraf reserveren is verplicht. Een audio tour is inbegrepen in de prijs.

 

Maak er een leuk dagje uit van!