Home Algemene voorwaarden Bezoek Plan uw bezoek

Plan uw bezoek

Royal Delft is weer geopend voor bezoekers. Bij een bezoek ziet u van begin tot eind hoe Delfts Blauw met de hand gemaakt wordt. U ontmoet een van de meesterschilders en leert over de geschiedenis en het internationale succes van dit Nederlandse icoon.

Toegankelijkheid & Covid-19

Van overheidswege is een coronatoegangsbewijs (QR code) en het dragen van een mondkapje verplicht voor de bezoekers van Royal Delft Museum, Brasserie1653, schilderworkshopzalen en de winkel van Royal Delft. Vanaf heden word je bij de receptie van het museum gecontroleerd waarna je eenvoudig toegang hebt tot alle andere locaties van Royal Delft. Het reserveren van een tijdslot is niet nodig voor jouw bezoek. Ook vragen we je om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Royal Delft Museum is volledig rolstoel toegankelijk, hulphonden zijn ook toegestaan in het Museum. Voor meer informatie over de toegankelijkheid verwijzen we u graag naar de Algemene Bezoekersvoorwaarden.

Ontdek de wereld van Delfts Blauw

Penselen raken voorzichtig het witte aardewerk, terwijl elders klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Hier, bij Royal Delft, creëren ambachtslieden al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw.

Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk overgebleven aardewerk fabriek uit de 17e eeuw in Delft die nog steeds Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities maakt. Naast de fabriek bezoekt u ook ons museum met een uitgebreide historische en moderne collectie. Ontdek alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke museum tijdens uw bezoek.

 

Koop uw ticket

Openingstijden

Maandag – zondag       10:00 – 17:00

 

Op 1 januari, 25 en 26 december zijn wij gesloten.

Op 24 en 31 december sluiten we om 16:00 uur.

 

Entreeprijzen

Volwassenen €14,-
Jongeren 13-18 jaar € 8,75
Kinderen < 12 jaar Gratis
Museumkaart Gratis
Rotterdampas Gratis
Scholen 4 t/m 12 jaar € 6,25
Scholen 13 t/m 17 jaar € 8,75
Touroperators € 8,75

Een audio tour is inbegrepen in de prijs. Vooraf reserveren is niet verplicht.

 

Maak er een leuk dagje uit van!