Home Blue Friday Weekend

Blue Friday Weekend

De Open Dagen van Royal Delft Museum zijn al jaren een alom bekend fenomeen onder Delfts Blauw liefhebbers. Het museum is dit jaar stevig verbouwd en heeft onder andere prachtige hernieuwde museumzalen én is twee nieuwe tentoonstellingszalen rijker. Daarnaast is dit jaar de nieuwe Brandstore in het centrum van Delft geopend. Tijd om ook de Open Dagen in een nieuw jasje te steken: Blue Friday Weekend.

Blue Friday Weekend

In het weekend van 25, 26 en 27 november is het Blue Friday Weekend bij Royal Delft Museum. Dit valt inderdaad samen met Black Friday! Op zaterdag en zondag zijn er inloopworkshops tegen een gereduceerde prijs, bieden wij vanaf vrijdag tegen hoge kortingen eenmalig al onze afgekeurde stukken aan in de Flagshipstore in Delft en krijg je in onze winkels 20% korting op bijna alle producten. Bezoek ook ons vernieuwde museum en de prachtige nieuwe tentoonstelling: Van Ruisdael tot Frytom en schrijf je in voor één van onze gratis flitstours!

Proud Mary

Flitstours door het museum 

Zaterdag en zondag 

Uiteraard ben je tijdens dit weekend ook van harte welkom in ons museum. Klik hier voor de openingstijden en tarieven.

Jouw bezoek van het Blue Friday Weekend bij Royal Delft is natuurlijk niet compleet zonder het zien van onze gloednieuwe tentoonstelling en de prachtige vernieuwde museumzalen! Daarom bieden wij flitstours aan, korte tours met gids door het museum in het Nederlands.

Let op: de flitstours zijn gratis, voor het bezoeken van het museum geldt het normale tarief. 

Deze tours beginnen om 10.30, 12.30, 14.00 en 15.30 uur en worden alleen aangeboden in het Nederlands. Je kunt jouw plaats reserveren door op onderstaande button te klikken. Mochten er onverhoopt plekken over zijn op de dag zelf, is het eventueel mogelijk om je in te schrijven bij de receptie. Vol = vol.

Reserveer direct een plek

Inloopworkshops

Alleen op zaterdag en zondag

Tijdens het weekend, op zaterdag en zondag, kun je meedoen aan onze beroemde workshops. De workshops zijn tegen aantrekkelijke prijzen vanaf €15,00*. De workshops zijn niet tijdsgebonden, tussen 10.00 en 15.30 uur kun je beginnen met schilderen en om uiterlijk 17.00 uur stoppen de workshops. Kom op tijd, wanneer de workshopszalen vol zijn zul je moeten wachten tot een plek vrij komt.

Let op: reserveren hiervoor is niet mogelijk. De inloopworkshops kunnen uitsluitend met pin betaald worden. 

Helemaal tevreden over je schilderkunsten? Wij glazuren en bakken je kunstwerk dan nog. Daarna kun je het op een later tijdstip komen ophalen of we verzenden het naar jouw thuis.

Exclusieve sale

Vanaf vrijdag ontvang je 20% korting op bijna alle producten in de webshop en in onze winkels. Voor de webshop gebruik je code RDBFW20 en wordt de korting automatisch verrekend in jouw winkelmandje.

Extra hoge kortingen op afgekeurde producten.

In onze Flagshipstore is een extra sale, waar Delfts Blauwe producten te koop zijn tegen hoge kortingen. Deze producten hebben onze initiële, hoge kwaliteitscontrole niet gehaald, maar zijn verder in orde. Als je goed kijkt kun je bijvoorbeeld een klein drukfoutje zien in het motief van een transfer borrelplank.

De Flagshipstore is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

 

 

*prijs is afhankelijk van het stuk wat je kiest te schilderen en exclusief verzendkosten.