Home Open Dagen Royal Delft Museum

Open Dagen Royal Delft Museum

Open Dagen Royal Delft

Heb jij tijdens de Open Dagen van Royal Delft Museum een tegeltje, bord of vaas beschilderd? Deze kunnen worden opgehaald tussen 6 december en 31 december 2021. Neem je afhaalbewijs mee naar Royal Delft Museum en haal je kunstwerk op in de showroom.

 

Op zaterdag 20 november en zondag 21 november zijn de Open Dagen bij Royal Delft Museum. Vanaf 10.00 tot 17.00 uur staan onze deuren open en is de entree gratis! Ontdek samen met je partner, familie, kinderen, vrienden, vriendinnen of gewoon alleen de makers achter het iconische Delfts Blauw. Beleef en bewonder de geschiedenis van het Delfts Blauw door te luisteren naar onze audio tour, die voor maar €1,00 verkrijgbaar zal zijn in 8 talen.

Tijdens het weekend van de open dagen zijn er exclusieve aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot 80%. Zo zijn er bijvoorbeeld exclusief dit weekend losse onderdelen van de Proud Mary serie te koop. Daarnaast is Brasserie1653 ook het gehele weekend open om een kopje koffie, thee of lunch te verzorgen.

 

Schilderworkshops

Tijdens het weekend kun je uiteraard meedoen aan onze beroemde schilderworkshops. De schilderworkshops zijn tegen aantrekkelijke prijzen vanaf €15,00. Of je aansluit na het bezoeken van het museum of dat je meteen naar de tweede verdieping vliegt voor een workshop in Delft, jij kunt al je creativiteit kwijt dit weekend. Beschilder een tegeltje, een mooi bord, of pak het groter aan en ga voor een vaas. Helemaal tevreden met je ontwerp? Na het schilderen wordt je kunstwerk nog geglazuurd en gebakken. Je kunt dit later komen ophalen of wij sturen dit op, voor het opsturen worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Uitverkoop

Exclusief dit weekend is er 20% korting op alle producten en andere grote kortingen in onze winkel! Je hebt alleen dit weekend bijvoorbeeld de kans om zelf een Proud Mary samen te stellen of losse onderdelen te kopen.

 

COVID-19 Restricties

Van overheidswege is een coronatoegangsbewijs (QR code) verplicht voor de bezoekers van Royal Delft Museum, Brasserie1653, schilderworkshopzalen en de winkel van Royal Delft. Je wordt bij de receptie van het museum gecontroleerd waarna je eenvoudig toegang hebt tot alle andere locaties van Royal Delft. Een mondkapje is niet verplicht voor jou als bezoeker, wel vragen we je zoveel mogelijk afstand te houden van elkaar.

In het kort

Zaterdag 20 november / Zondag 21 november

Museum open van 10.00 tot 17.00 uur.

Schilderworkshops te volgen van 10.00 tot 15.30 uur.

 

Entree is gratis, alleen voor de audio tour rekenen wij € 1,00.

Grote kortingen op onze collectie oplopend tot wel 80%.

Een coronatoegangsbewijs (QR code) is verplicht.

Ontmoet de makers van Delfts Blauw: Workshop