Home Delfts Blauwe inloopworkshop

Delfts Blauwe inloopworkshop

Na een groot succes op zondag 19 maart is er een nieuwe datum bekend voor de inloopworkshop! Op zondag 2 juli vindt de volgende inloopworkshop plaats bij Royal Delft Museum. De entree is inbegrepen bij de workshopprijs*. Begin je schilderworkshop wanneer jij wilt, kies je eigen te beschilderen product (biscuit) en neem de tijd om je eigen Delfts Blauwe kunstwerk te maken.

Bewonder tevens het vernieuwde museum en de fabriek tijdens een van de rondleidingen die dag. Maak je dag compleet met een schilder lunch in Brasserie1653.

Inloopworkshops

Op zondag 2 juli kun je meedoen aan onze beroemde inloopworkshop. De schilderworkshop is mogelijk vanaf €39.00* per persoon. Je kunt tussen 10.00-15.00 uur beginnen en we stoppen om 17.00 uur. Kom op tijd, wanneer de workshopzaal vol zit, vragen we je te wachten tot er een plek vrij komt. 

Helemaal tevreden over je schilderkunsten? Wij glazuren en bakken jouw item in onze ovens. Op een later tijdstip kan je het ophalen of we sturen het naar je adres tegen betaling.

Let op: we vragen je een reservering te maken voor de ochtend of de middag zodat we een schatting kunnen maken voor de workshopruimte.

*De inloopworkshop is inclusief museumentree. Op vertoon van jouw museumkaart of Rotterdampas krijg je korting bij de receptie. 

 

Binnenkort te reserveren

Kies je eigen biscuit!

Voor de Delfts Blauwe inloopworkshop hebben we een aantal mooie items uitgekozen om te beschilderen. Uiteraard kun je kiezen uit een tegel, gebaksbord, klompje en verschillende formaten vazen, maar ook een aantal unieke items. Een tegel en een naamschildje zijn te beschilderen voor €39,00, inclusief museumentree. De prijzen van de overige items/ biscuit is afhankelijk per product.

Biscuit inloopworkshop

Delfts Blauwe inloopworkshop 19 maart 2023

Museumbezoek & rondleiding

Jouw dag bij Royal Delft Museum is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan hét fabrieksmuseum van Delfts Blauw. Alle workshop tarieven zijn inclusief museum entree. Op vertoon van jouw Museumkaart of Rotterdampas krijg je korting op de workshopprijs bij de receptie.

Tijdens dit speciale evenement bieden wij alle bezoekers gratis rondleidingen aan van circa 45 minuten (in het Nederlands). De starttijden van de rondleidingen zijn: 10.30, 13.00 en 15.00 uur. Je kunt je op de dag zelf opgeven bij de receptie. Er is plek voor 40 personen per starttijd, vol is vol.