Tip!

Inloopworkshop schilderen

Inloopworkshops

Op zondag 12 november kun je meedoen aan onze beroemde inloopworkshop. De schilderworkshop is mogelijk vanaf €39.00* per persoon. Je kunt tussen 10.00-15.00 uur beginnen en we stoppen om 17.00 uur. Kom op tijd, wanneer de workshopzaal vol zit, vragen we je te wachten tot er een plek vrij komt. Helemaal tevreden over je schilderkunsten? Wij glazuren en bakken jouw item in onze ovens.

Let op: we vragen je aan te melden voor de ochtend of de middag zodat we een schatting kunnen maken voor de workshopruimte.

*De inloopworkshop is inclusief museumentree. Op vertoon van jouw Museumkaart, Ooievaarspas en Rotterdampas krijg je korting bij de receptie.  

Meld je aan

Biscuit inloopworkshop

Kies je eigen biscuit!

Voor de Delfts Blauwe inloopworkshop zullen we een aantal mooie items uitkiezen om te beschilderen. Uiteraard kun je kiezen uit een tegel, gebaksbord, klompje en verschillende formaten vazen, maar ook een aantal unieke items. Een tegel en een naamschildje zijn te beschilderen voor €39,00 inclusief museumentree. De prijzen van de overige items/ biscuit is afhankelijk per product. Een aantal weken vooraf het evenement zullen we de items bekend maken.

Museumbezoek

Jouw dag bij Royal Delft Museum is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan hét fabrieksmuseum van Delfts Blauw. Alle workshop tarieven zijn inclusief museum entree. Op vertoon van jouw Museumkaart, Ooievaarspas of Rotterdampas krijg je korting op de workshopprijs bij de receptie.

 

Ophalen tijdens Blue Friday Weekend

Wij zullen ervoor zorgen dat jouw creatie binnen 2 weken is afgeglazuurd en afgebakken. Tijdens het evenement Blue Friday Weekend, dat plaatsvindt in het weekend van 24, 25 en 26 november, kun je je creatie ophalen. Houd onze website in de gaten voor alle activiteiten tijdens dat weekend. Uiteraard is verzenden ook mogelijk tegen betaling.

Delfts Blauwe inloopworkshop 19 maart 2023